Saténová mašle na židli tmavě modrá, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli tmavě modrá, dekorace svatební židle

Obrázek není k dispozici


<     >

Saténová mašle na židli tmavě modrá je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,5 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.

Cena: 51,- Kč


Dále doporučujeme:

Saténová mašle na židli vínová, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli vínová je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,5 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.


Saténová mašle na židli bílá, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli bílá je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,75 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.


Saténová mašle na židli modrá, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli modrá je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,75 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.


Předvázaná mašle s kytičkou dekorační zelená, dekorace svatební židle, svatební obřad

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační zelená je vhodná pro použití jako ozdoba do kostela na boční strany lavic, k ozdobení okrajů svatebního stolu, altánku, křesel a židlí. Délka mašle je přibližně 50 centimetrů, velikost kytičky je asi 10 centimetrů.


Saténová mašle na židli béžová, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli béžová je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,75 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.


Proč nakoupit právě u nás...

  • Nabízíme široký výběr sáčků do vysavače pro všechny druhy vysavačů.
  • Zákaznická podpora - Potřebujete poradit? Volejte 220 990 591 nebo 777 316 501!
  • Máte nějaké dotazy k produktu Saténová mašle na židli tmavě modrá, dekorace svatební židle ? Volejte +420 220 990 591 a naši zaměstanci Vám rádi vše zodpoví.
  • Naší hlavním cílem je vždy spokojenost klienta, tedy ta Vaše spokojenost a radost z našich výrobků, nejen o nadcházejících vánocích.
  • Naši pracovníci jsou školení v oboru a rádi Vám budou nápomocni při výběru sáčku do Vašeho vysavače.
  • Dále Vám můžeme nabídnout sáčky do luxu pro luxy značek Concept, Daewoo, De Longhi, Electrolux a jiné.

Aktualizace produktu Saténová mašle na židli tmavě modrá, dekorace svatební židle provedena:
31. 01. 2021 22:04:52