Předvázaná mašle s kytičkou dekorační růžová, dekorace svatební židle, svatební obřad

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační růžová, dekorace svatební židle, svatební obřad

Obrázek není k dispozici


<     >

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační růžová je vhodná pro použití jako ozdoba do kostela na boční strany lavic, k ozdobení okrajů svatebního stolu, altánku, křesel a židlí. Délka mašle je přibližně 50 centimetrů, velikost kytičky je asi 10 centimetrů.

Cena: 48,- Kč


Dále doporučujeme:

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační vínová, dekorace svatební židle, svatební obřad

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační vínová je vhodná pro použití jako ozdoba do kostela na boční strany lavic, k ozdobení okrajů svatebního stolu, altánku, křesel a židlí. Délka mašle je přibližně 50 centimetrů, velikost kytičky je asi 10 centimetrů.


Předvázaná mašle s kytičkou dekorační zlatá, dekorace svatební židle, svatební obřad

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační zlatá je vhodná pro použití jako ozdoba do kostela na boční strany lavic, k ozdobení okrajů svatebního stolu, altánku, křesel a židlí. Délka mašle je přibližně 50 centimetrů, velikost kytičky je asi 10 centimetrů.


Saténová mašle na židli lososová, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli lososová je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,5 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.


Předvázaná mašle s kytičkou dekorační zelená, dekorace svatební židle, svatební obřad

Předvázaná mašle s kytičkou dekorační zelená je vhodná pro použití jako ozdoba do kostela na boční strany lavic, k ozdobení okrajů svatebního stolu, altánku, křesel a židlí. Délka mašle je přibližně 50 centimetrů, velikost kytičky je asi 10 centimetrů.


Saténová mašle na židli růžová, dekorace svatební židle

Saténová mašle na židli růžová je nádhernou dekorací nejenom svatebních židlí. Mašle je tvořena saténovým pásem o rozměrech 0,15 metru x 2,75 metru. Pás lze použít pro uvázání mašlí na židle, nebo na cokoliv jiného, např. na saténové běhouny uprostřed stolů.


Proč nakoupit právě u nás...

  • V každém balení sáčku do vysavače (včetně Předvázaná mašle s kytičkou dekorační růžová, dekorace svatební židle, svatební obřad )Vám nabízíme vůni do vysavače zdarma.
  • Nabízíme široký výběr sáčků do vysavače pro všechny druhy vysavačů.
  • Nabízíme jak sáčky papírové tak z netkané textilie.
  • Široký sortiment zboží, snažíme se pokrýt poptávku na sáčky pro většinu vysavačů na trhu.
  • Naší hlavním cílem je vždy spokojenost klienta, tedy ta Vaše spokojenost a radost z našich výrobků, nejen o nadcházejících vánocích.
  • Naši pracovníci jsou školení v oboru a rádi Vám budou nápomocni při výběru sáčku do Vašeho vysavače.

Aktualizace produktu Předvázaná mašle s kytičkou dekorační růžová, dekorace svatební židle, svatební obřad provedena:
31. 01. 2021 21:47:52